Du är här

2017-12-05 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Vi måste göra rätt saker i maximal fart"

Ikväll väntar hemmamatch mot Vita Hästen som ligger på samma antal poäng i den fortsatt täta HockeyAllsvenska tabellen.

Vita Hästen kommer närmast från seger över IK Pantern med 4-1 och har tre segrar på sina fem senaste matcher. Första mötet mellan Modo Hockey och Vita Hästen under säsongen slutade 3-2 i Norrköping.

– Det handlar om att göra sakerna bra som jag vet att vi kan där grunden till alla andra moment är att göra ett bra jobb. Vi måste göra rätt saker i maximal fart och vi har inte varit där i tre gånger 20 minuter och det krävs för att vi ska vinna fler matcher, säger Särkijärvi till MODO Channel och avslutar:

– Laget måste förstå vad som krävs och det är mitt jobb att få dem att förstå vad som krävs. Det går inte att glida in i någon sekvens av matchen utan alltid ge allt i varje duell, varje närkamp och varje åkning.

 

 

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Skadeläget i MODO Hockey är likt tidigare där Tommy Enström, Erik Hanses och Magnus Häggström inte är aktuella för spel. Oskar Stål-Lyrnenäs har tyvärr tillkommit till listan sedan den senaste matchen. Michal Zajkowski har tränat två ispass med MODO Hockey och kommer att vara ombytt till morgondagens match.

Dela med dig av denna artikel på: