Du är här

2017-11-28 - Modo Hockey
Hans Särkijärvi. Foto: Håkan Nordström

"Kommer att krävas en riktigt bra prestation av oss"

Ikväll spelar Modo hemma mot uppsalalaget Almtuna, som ligger sexa i tabellen, fem poäng före Modo.


Apropå senaste matcen, den snöpliga förlusten mot Pantern kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi :
– Vi kan konstatera att det var en svidande förlust men att vi ändå gjorde en bra prestation sett över i stort sett hela matchen. Pantern är ett bra motstånd och arbetsinsatsen med att hålla nere deras kvalificerade målchanser är det vi tar med oss trots förlusten då vi följde vår matchplan och var bättre sett till prestationen över hela matchen.
– Men det går inte att komma ifrån att förlusten var väldigt jobbig och riktigt svidande, faktiskt så att jag tycker synd om både spelare och supportrar efter en sån dråplig förlust.

Nu väntar hemmamatch mot Almtuna ikväll
– Almtuna har spelat bra under de senaste matcherna och har meriterande segrar inför mötet. Vi vet att det kommer att krävas en riktigt bra prestation av oss och att vi inte kan "dippa" under matchens gång. Vi ser fram emot utmaningen, avslutar Särkijärvi.

Det finns många frågetecken inför det att laget tas ut för match under tisdag eftermiddag. Erik Hanses tränar inte på is och kommer heller inte till spel. Tommy Enström har börjat träna mer aktivt med övriga laget och Henrik Björklund har även varit på is den senaste tiden. Johan Eriksson tränade under måndagen medan Patrik Karlkvist kände sig för på is.

Dela med dig av denna artikel på: