Du är här

2017-11-24 - Modo Hockey
Hans Särkijärvi. Foto: Håkan Nordström

Modo tar emot Pantern ikväll

”Vi är nöjda sett till poängen vi tog i de två senaste bortamatcherna och nu ser vi fram emot en tuff uppgift mot ett svårspelat Pantern”, kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi inför matchen.

Om senaste matcherna
– Det är klart att det ändå är en viss besvikelse när vi inte tar alla tre poäng i matchen med tanke på att vi har allt i egna händer. Reduceringen kommer i powerplay för Södertälje där vi gör ett individuellt misstag som vi jobbat på att få bort och sen svider det naturligtvis när även kvitteringen kommer då de inte haft i stort sett någon kvalificerad målchans i den tredje perioden innan målen, säger Hans Särkijärvi på Modo Hockeys hemsida och tillägger:
– Med lite distans är det ändå bättre att vi kunde samla oss och vinna två poäng mot Södertälje än att vi tappat matchen. Sett till hela resan är det klart godkänt med två poäng på varje bortamatch, utifrån det är det bra poängmässigt där ett sådant snitt kan hjälpa oss avancera i den jämna tabellen.

Angående kvällens hemmamatch mot Pantern:
– Pantern är ett bra lag som spelar "vuxet" och är skridskostarka. De är även ett hårt jobbande lag som gjorde det svårt för oss senast vi möttes, kommenterar Särkijärvi och avslutar:
– Fredagens motståndare ligger precis ovanför oss i tabellen och det gäller i vanligt ordning att vi svarar för en bra prestation för att kunna vinna matchen. Vi förbereder oss på bästa sätt för det och ser fram emot en hemmamatch på fredag kväll.

Johan Eriksson var sjuk senast medan Erik Hanses, Henrik Björklund och Tommy Enström saknades på grund av skador. Samma matchtrupp som senast är det troliga där laget tas ut på matchdagen.


 

Dela med dig av denna artikel på: