Modo Hockey

Särkijärvi: "Det gäller att vara på tå och så även ikväll"

Modo just nu under kvalstrecket på nionde plats och 26 poäng spelar ikväll borta mot Troja/Ljungby som ligger näst sist med sina 20 poäng.

Angående senaste matchen mot Björklöven kommenterar tränaren Hans Särkijärvi på Modos hemsida:
– Det var en ganska bra hockeymatch från oss men vi har inte marginalerna med oss vid vare sig avslut eller domslut. Vi skapade mycket offensivt men vi blev hårt straffade på deras målchanser i matchen.

– Publiken i matchen var helt fantastisk och det var en upplevelse utöver det vanliga att få vara på plats i en slutsåld Fjällräven Center. Vi hoppas och tror på fler sådana matcher inför våra fans och då med en seger som resultat.

Ikväll möter man Troja/Ljungby och Södertälje  på onsdag kväll.
Modo har mött Troja/Ljungby en gång tidigare den här säsongen och vann med 5-3 hemma i Fjällräven Center.

– Det var ett jobbigt lag att möta senast där de satte hård press på oss och Troja/Ljungby är ett bra lag i HockeyAllsvenskan, kommenterar Särkijärvi och avslutar:

– Det går inte att ha en halvdålig dag, någon dag, utan det gäller att vara på tå och så även ikväll för att vi ska kunna gå segrande ur matchen.

Exakt samma trupp som i den senaste matchen är aktuella för spel. Det betyder att Henrik Björklund och Tommy Enström saknas på grund av skador.

Publicerat