Evenemang

David Lindgren återigen Melodifestivalens programledare

Nu är det klart att sångaren och entertainern David Lindgren med rötterna i Skelleftå återkommer som programledare för Melodifestivalen 2018. Efter en hyllad och älskad insats under Melodifestivalen 2017 är projektledaren Anette Helenius mycket nöjd med att kunna presentera David som den som ska leda tv-tittarna genom sex veckor av fest och glädje i vår. Den 24 februari hålls deltävling 4 i Örnsköldsvik.

– David är en fenomenal entertainer som glänste i programledarrollen och vann tittarnas hjärtan i Melodifestivalen 2017. Men David har så många fler sidor att visa. Därför känns det både stabilt och samtidigt jättespännande att David tackat ja till att leda Melodifestivalen nästa år, säger Anette Helenius, projektledare för Melodifestivalen i ett pressmeddelande.

– Att leda Melodifestivalen är något av det roligaste jag gjort och jag längtar verkligen efter att få möta publiken och tittarna igen. Nu ska vi ställa till med en fest som får taken att lyfta på arenorna på vår turnéväg, säger David Lindgren.

Publicerat