Du är här

2017-10-28 - Modo Hockey
"Vi ska göra allt för att störa de svarta kolsäckarna", lovar Hans Särkijärvi inför eftermiddagens match på Hovet. Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Tuff uppgift mot AIK"

I eftermiddag tar AIK emot Modo på Hovet.
"Det blir en tuff uppgift där det absolut viktigaste för vår del blir att hålla oss till planen", säger Modo Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi inför matchen.

– Vi har en resa att göra och det är viktigt att alla håller ihop. Spelare, ledare och organisationen tillsammans med supportrar och hela Nolaskogs-bygden, kommenterar Hans Särkijärvi till MODO Channel och fortsätter:

– Matchen senast har vi inte pratat så mycket om då det verkligen var en plump i protokollet. Frösvarsmässigt var matchen ändå okej där vi bara släpper till 15 skott, men första och andra periodens offensiv är under all kritik. Vi måste helt klart göra många saker bättre.

 AIK är formstarka och kommer till spel med fyra raka segrar där den senaste matchen slutade med 1-6-seger borta mot Troja/Ljungby. Mötet på lördag blir säsongens första mellan Modo Hockey och AIK.

– Vi blir allihopa mer intensiva i en sån här period där kravbilden ökas på samtliga, men  samtidigt gäller det att hitta balansen för att inte skapa för hårt tryck. Vi själva har satt oss i den här sitsen just nu och ska ta oss ur den, kommenterar Särkijärvi och avslutar:

– Det kommer verkligen att bli en tuff uppgift mot AIK som är formstarka, men vi ska göra allt för att störa de svarta kolsäckarna.

 

Dela med dig av denna artikel på: