Du är här

2017-10-13 - Modo Hockey
Modo Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi. Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: – Vi trivs att åka buss

Modo Hockey åker söderut och spelar tre bortamatcher inom loppet av fem dagar, ikväll möter man Vita Hästen.

Angående förlustmatchen mot Södertälje:
– Jag är 60 år men har aldrig lärt mig att förlora och igår var jag besviken över prestationen. Idag kändes det bättre efter en bra träning i hög intensitet och med tanke på hur kampmomenten och tävlingen såg ut. Grunderna i spelet sitter och kommer att bli bättre bara vi jobbar till hundra procent, kommenterar Hans Särkijärvi till MODO Channel.

Nu väntar tre bortamatcher på fem dagar där mötet mot Vita Hästen i Norrköping är först ut på fredag kväll innan bussen går vidare mot Malmö för att sedan vända uppåt till Uppsala i inledningen av nästa vecka. 

– Vi trivs att åka buss och vi ser fram emot att få mycket nytta gjort under den långa resan. Det är bara tuffa uppgifter som väntar oss där Vita Hästen plockat poäng i många matcher i rad. De är ett bra lag med ett bra powerplay, konstaterar Särkijärvi och avslutar:

– Det blir viktigt att vila, äta och sova bra där vi även måste hålla ner bytena under den här perioden för att inte dra på oss mjölksyra i onödan. Många saker är viktiga för att den här resan ska sluta på bästa sätt.

Lukas Wernblom är tillbaka i truppen som lämnade Fjällräven Center under torsdag förmiddag. Justeringar i formationerna är därför att vänta där laget tas ut under matchdagarna som väntar.

Dela med dig av denna artikel på: