Du är här

2017-10-11 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Särkijärvi: "Hålla fullt fokus och att göra det redan från start"

Ikväll match mot bottenlaget Södertälje som haft en tuff start på säsongen och som hittills är poänglösa och nu är det viktigt att komma upp i nivå igen menar tränaren Hans Särkijärvi.

– En av våra sämre matcher på hela säsongen där vi åker runt en hel del och tycker att det är trevligt att spela hockey utan att gå in för det till hudra procent. Vi gör en del bra saker med både press-spelet och spelet i egen zon emellanåt, men som helhet är vi inte nöjda med spelet men däremot med poängen, sammanfattar Hans Särkijärvi till MODO Channel.

– Det är oerhört viktigt för oss att vara fokuserade direkt. Vi måste hela tiden vara på tårna då Södertälje kommer göra allt för att inte förlora ytterligare en match, konstaterar Särkijärvi och fortsätter:

– För oss gäller det att komma upp i nivå igen för annars kommer vi att förlora matchen. Vi kan inte tro att vi kan ha dippar i prestationen och ändå vinna matcher, till sist blir det en förlust. Viktigast mot Södertälje blir att hålla fullt fokus och att göra det redan från start i matchen.

Henrik Björklund är åter tillbaka.

– Henrik Björklund är en karaktärsspelare som jobbar stenhårt och driver på de andra. Han är en viktig del av vårt lag där vi kommer att göra några små förändringar till matchen imorgon, avslutar Särkijärvi i MODO Channel.

Dela med dig av denna artikel på: