Du är här

2017-10-06 - Modo Hockey
Hans Särkijärvi. Foto: Håkan Nordström

”Nöjd med lagets prestationer”

Inför säsongen tippade de hockeyallsvenska tränarna att Modo skulle vara ett topplag. Något som man hittills visat med eftertryck, då man radat upp segrar och visat stabilitet och moral, inte minst förra lördagen då man vände ett 1-3 underläge mot Leksand till vinst, inför en begeistrad storpublik. Och Hans Särkijärvi är mycket tillfreds med sitt lag.

stärkt oss efter hand och kanske är jag mest nöjd med att vi kunnat komma tillbaka trots underlägen i matcherna. Dessutom stort plus till spelarnas träningsvilja och att de hela tiden vill utvecklas.

I onsdags blev det dock förlust borta mot Björklöven, en spännande tillställning i vilken umeålaget visade att man blir att räkna med denna säsong.

Succétränaren Hans Särkijärvi ser fram emot en ny hemmamatch imorgon mot Troja/ Ljungby som haft en betydligt jobbigare säsongsinledning, men som vann nu senast mot seriejumbon Södertälje.
– Ja men de har faktiskt spelat ganska jämnt med sina motståndare och det är viktigt för oss att följa vår uppgjorda plan i alla matcher. Dessutom ska det bli härligt att få spela hemma igen, med förhoppningsvis fulla läktare, vilket är viktigt för vi behöver allt stöd vi kan få för att vi skall kunna var med och slåss i toppen.

Topp-8 efter 5 omgångar

1. Björklöven       12p
2. AIK                  12p   
3. Modo               11p   
4. Timrå               11p
5. Oskarhamn     11p
6. Pantern            8p
6. Leksand           8p
8. Vita Hästen      6p
------------------------------
10. Troja Ljungby 5p


 

Dela med dig av denna artikel på: