Näringsliv

Ny VD för Nordingrå Trä AB i Bönhamn

Styrelsen för Nordingrå Trä AB har utsett Ali Koyuncu till ny VD. Han efterträder Mona Nordin som grundade företaget för knappt 40 år sedan och har nu valt att gå i pension. Ali tillträdde tjänsten den 2 oktober.

Ali har i sitt tidigare yrkesliv varit egenföretagare och kommer närmast från försäkringsbranschen. Han har en gedigen erfarenhet inom försäljning och kundrelationer. 

– Vi är glada att Ali har accepterat rollen som ny VD och hans lokala förankring i bygden samt stora erfarenhet av försäljning passar företaget väl, säger Olle Granath, ägare av Nordingrå Trä.

– Jag är tacksam över förtroendet och ser framemot att få vara med att utveckla Nordingrå Trä. Att det är ett välmående företag som verkar i hembygden Höga Kusten och som har ambition att expandera är väldigt spännande, säger Ali Koyuncu 

Nordingrå Trä är ett ledande företag inom räckes- och dekorationssnickeri för den nordiska marknaden. Företaget har varit verksamt sedan 1978 och ligger vackert beläget i fiskebyn Bönhamn, mitt i Höga Kusten.

 

Publicerat