Du är här

2017-09-29 - Modo Hockey
Erika Grahm. Foto: Håkan Nordström

Grahm: "Vi har ett bra fokus med en seriös grupp där alla vet vad som gäller"

I helgen möter Modo Hockey dam Djurgården, Brynäs och Leksand under fredag, lördag och söndag när SDHL 2017/2018 rullar vidare.

– Vi har tränat på bra och har gnuggat detaljerna under speluppehållet där det är både bra energi och känsla i gruppen inför helgens matcher, kommenterar huvudtränare Björn Edlund.

Modo Hockeys damer har inlett seroespelet med fyra segrar på de sex inledande matcherna. Efter en spelfri helg är det åter igen dags för matcher när laget reser söderut för att inleda helgen med möte mot Djurgården på fredag innan Brynäs och Leksand står för motståndet.

– Vi har tittat igenom de matcher vi spelat mot Djurgården och känner oss förberedda till den matchen där de fått tillbaka en hel del spelare sen senast. Brynäs har vi inte mött i år men vi vet att det gäller att göra jobbet framför kassarna när de har både bra målvakt och bra avslutare, kommenterar Björn Edlund till MODO Channel och avslutar:

– Leksand har vi mött på försäsongen men då utan flera ordinare spelare. De har medvind just nu och vi ser fram emot tre viktiga matcher.
"Bra fokus i en seriös grupp"

Erika Grahm är nöjd med starten av serien:

– Jag tycker att det har gått bra och nästan över förväntan när vi inte spelade mycket ihop innan seriestar. Men det har suttit väldigt bra här i inledningen av serien och vi har ett bra fokus med en seriös grupp där alla vet vad som gäller. Det var verkligen som att slå på knappen när serien startar och det är en bra känsla att ha i gruppen, säger lagkapten Erika Grahm till MODO Channel.

 

Dela med dig av denna artikel på: