Modo Hockey

Hemmapremiär ikväll

"Det känns lite pirrigt och lagom nervöst inför första hemmamatchen och jag ser verkligen fram emot nedsläpp", kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi inför kvällens match mot Västervik.

Modo Hockey besegrade IK Oskarshamn i säsongspremiären när onsdagens match slutade 0-3.

 – Det är klart att det är skönt med en vinst i den första, ganska svåra, bortamatchen. Vi spelade stabilt i den sista perioden och stängde igen matchen på ett bra sätt där de inte lyckades skapa någonting på oss. Hela matchen hade vi bra inställning där alla jobbar hårt i korta och intensiva byten, sammanfattar huvudtränare Hans Särkijärvi till MODO Channel och konstaterar:

– Arbetsinsatsen senast är det vi främst tar med oss. Givetvis pratar vi mycket strategi men om arbetsinsatsen hela tiden är bra och på en hög nivå kommer både spelet och resultatet över tid.

Lite griniga ett plus
– En bra och intensiv träning där vi blir lite griniga vilket tyder på att alla spelar tätt och ligger bra. Det känns jättekul med hemmamatch på lördag och vi ser verkligen fram emot det. Naturligtvis har vi kollat på Västervik i framförallt special temas men vi lägger absolut mest fokus på oss själva. 

Tommy Enström saknas på grund av skada. I övrigt är samma trupp som senast tillgänglig för spel.

Publicerat