Modo Hockey

Per-Åge Skröder hyllas

En av Modo Hockeys största spelare med 600 matcher för föreningen och inte mindre än 210 mål kommer att bli hyllad inför nedsläpp i matchen mot Leksand den 30 september.

Per-Åge Skröder gjorde sin sista ishockeymatch den förra säsongen och har nu lagt skridskorna på hyllan för att inleda en civil karriär. Inför matchen mellan Modo Hockey och Leksands IF lördagen den 30 september i Fjällräven Center kommer Skröder att bli hyllad på isen innan nedsläpp och är tillsammans med vänner och familj inbjuden som gäst av Modo Hockey.

– Det känns jätteroligt att få inbjudan och jag blev glad när Modo Hockey hörde av sig. Det är roligt att de visar uppskattning för det jag gjort och jag ser fram emot en trevlig kväll. Men mest av allt hoppas jag att vi spöar Leksand, kommenterar Skröder med ett skratt till MODO Channel.

Hela kvällen i Fjällräven Center går i Skröder-tema som är den röda tråden även under matchens gång samt i periodpauserna. Förutom hyllning på mediakuben och publikens ovationer inför matchen kommer Skröder få en tavla på klubbens Wall of Fame under kvällen.

Publicerat