Modo Hockey

"Spännande med varje match nu"

Ikväll är det dags för match två, nu mot Timrå på bortaplan, för Modos del i SCA-cupen, den första förlorade man mot Björklöven med 1-4.

– För det första är jag väldigt besviken direkt efter matchen och det dröjde till dagen efter innan vi pratade om matchen. Men vi håller på att bygga någonting nytt och det kommer att ta sin tid där de tre första matcherna var bra medan det senast blev ett nedköp, säger MODO Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi till MODO Channel och fortsätter:

– Vi har ändå letat upp positiva delar från matchen med framför allt djupa spelvändningar, medan vi behöver förbättra oss främst vad gäller ingångar i anfallszon.

Nu väntar andra matchen i SCA cupen för Modo Hockeys del när Timrå IK står för motståndet på onsdag kväll i Sundsvall. Lagen har drabbat samman en gång tidigare under försäsongen där Modo Hockey förlorade i NHK Arena i säsongens första försäsongsmatch som slutade 3-2.

– Det ska bli kul och jag tycker att Timrå var bra senast så vi ser fram emt att möta dem och se fram emot att se om vi gått framåt som lag sedan förra gången. Det blir spännande med varje match nu, kommenterar Hans Särkijärvi och avslutar:

– Våra ingångar behöver vara bättre där vi behöver ha ett bättre anfallsspel över tid då jag känner att försvarsspelet är en enklare sak att rätta till.

Magnus Häggström, Tommy Enström och Emil Molin kommer inte till spel i onsdagens match. Modo Hockey J20 är tillbaka från äventyret i Ryssland och därför är fyra av spelarna i den truppen aktuella för spel mot Timrå. Laget tas ut på matchdagen.

Publicerat