Du är här

2017-07-11 - Onside med Jonas
Foto: Shutterstock

Tv-serier i regnet

När regnet står som spön i backen och man bara vill sitta inomhus och titta på TV-serier, men inte vet vad som är bra just nu, så kommer här tre tips.

 

  • The Handsmaid`s tale

Serien bygger på en roman av Margaret Atwood, med samma namn. Den utspelar sig i en framtid i ett “nytt” USA där fertila kvinnor blir kidnappade och tvingas arbeta som tjänarinnor hos rika par som inte kan skaffa barn på egen hand. En av uppgifterna blir då “att göra det” med mannen. Medans frun tittar på. Allt för att paret ska få sitt barn. I serien får vi följa tjänarinnan Offred i hennes kamp hos paret Waterfords. Det är en välgjord serie man blir tagen av.

HBO

 

 

  • Bloodline

Det är ett familjedrama som utspelar sig i Florida. Föräldrarna driver ett mindre hotell vid stranden och emellanåt hjälper deras vuxna barn till att hålla allt i rullning. Allt är på topp tills en dag när familjens svarta får, den äldsta brodern, återvänder och skapar kaos och den idylliska tillvaron vänds uppochned. En mörk och spännande serie.

Netflix

 

 

  • Designated Survivor


Efter ett attentat mot kongressen, där USA:s president och hans personal dör, blir plötsligt en kabinettmedlem vid namn Tom Kirkman (spelad av Kiefer Sutherland) utsedd till att bli den nye presidenten. Vi följer Tom i hans nya vardag som världens mäktigaste man samt FBI:s jakt på attentatsmännen. Ett helt okey politiskt drama med 24-vibbar.

Netflix


 

Missa inte: Friday night dinner

En brittisk komediserie som är så skruvad som en brittisk komediserie ska vara.

SVT

        

 
Dela med dig av denna artikel på: