Du är här

2017-07-17 - Musik
Hoffmaestro, Smash Into Pieces, Hearts & Colours och Magnus Carlsson (foto Alice Öberg) kommer till ÖrnsköldsvikKalaset.

Ö-viks eget kalas

Magnus Carlson med 7-mannaband, Smash Into Pieces, Hoffmaestro och Youtube-fenomenet Hearts & Colours. Där har ni dragplåstren till årets upplaga av Örnsköldsvik-Kalaset, 4-5 augusti i Fjällräven Center.

Hearts & Colors är duon som gjort viral succé med sina tolkningar av artister som Ed Sheeran, Owl City, Bruno Mars, One Direction, Coldplay och Elvis Presley. Nu har de också på allvar tagit klivet in på den svenska live-scenen.

Hoffmaestro är det stora Stockholms-bandet som drar igång ett party oavsett var de spelar, de var också arrangörerna Karlsson & Norbergs första bokning till årets Örnsköldsvik-Kalaset.
– Vi letade först och främst efter artister som skulle tilltala den breda massan och samtidigt kunna bjuda på sommarparty, det är ju det som Örnsköldsvik-Kalaset går ut på. Vi hade ett gäng olika förslag och Hoffmaestro känns helt klockrent, säger Per Karlsson.

Smash Into Pieces har Per Karlsson bokat in flera gånger tidigare till sina arrangemang. Nu kommer Örebro-rockarna hit igen, med senaste plattan ”Rise & Shine” i bagaget.

Sist, men absolut inte minst, kan arrangörerna presentera Så Mycket Bättre-favoriten Magnus Carlson, som i vintras släppte soloplattan ”Den långa vägen hem”. Till kalaset kommer Magnus med ett starkt sjumannaband som består av Anders Lewén, Anders Kappelin, Lars Skoglund, Patrik Kolar, Goran Kafjes, Christer Björklund och Per ”Ruskträsk” Johansson.
– Vi vill överträffa evenemanget och kalaset från ifjol, som var vårt premiärår, därför har vi också utökat kalaset till två dagar, säger Per Karlsson.

Förutom de redan nämnda artisterna medverkar Stina Joza, Lars Ekengren Band, Running Cooper och Voices of Vengeance.
För komplett program se Örnsköldsvik-Kalaset på Facebook eller på modohockey.se

Dela med dig av denna artikel på: