Du är här

2017-07-16 - Musik
Cherry Tops – Ramviks svar på Andrew Sisters, Amanda Ginsburg, Meta Roos (foto Peter Cederling), Kingen och Isabella Lundgren (foto Lia Jacobi) är några av artisterna som uppträder på New Orleansfestivalen på Mannaminne i Nordingrå.

New Orleans-festivalen närmar sig

28-29 juli är det dags för sommarens upplaga av New Orleans-festivalen på Mannaminne i Häggvik, Nordingrå – och som vanligt står en rad intressanta artister på programmet.


Isabella Lundgren, som gjorde ett helt makalöst framträdande i Pingstkyrkan i Örnsköldsvik tillsammans med Peter Asplund, Carl Bagge Trio och Nordiska Kammarorkestern i februari, kommer till Mannaminne i det mindre formatet tillsammans med enbart trion. Räkna med att hon är lika bra igen.
Isabella uppträder under fredagen, liksom bland andra Meta Roos Trio, Cajun Blend från Stockholm, hälsingesonen Torgny ”Kingen” Karlsson, The Bland från Örebro och enmansbandet Bror Gunnar Jansson från Göteborg, som förtjänar en betydligt större publik än han hade på Sliperiet i mars.

Lördagens program består bland annat av Amanda Ginsburg från Stockholm, folkrockbandet Lighthouse Sweden från Uppsala, Cherry Tops – Ramviks svar på Andrew Sisters, pessimistkonsult Ronny Eriksson från Piteå samt Linda Gail Lewis – fyrverkeriet från Louisiana som är yngsta syster till legenden Jerry Lee Lewis.
– Hela festivalen inleds med ett stort barnkalas med Grammisvinnaren Emma Nordenstam, säger bandbokaren Anders Högström som upplyser att det är fri entré till barnkalaset och dessutom lovar att det kommer en clown.

Fullständigt program hittar du på: mannaminne.se

 

Dela med dig av denna artikel på: