Du är här

2017-06-19 - Hockey
Foto: Håkan Nordström

Skröders nya hockeyuppdrag

Per-Åge kommer från och med hösten 2017 att vara instruktör på Ishockeyspecialiseringen inom ÖHF.
- Jag känner stor inspiration inför den här utmaningen. Att få möjligheten att jobba med unga hungriga killar som vill utvecklas är oerhört roligt på alla sätt och vis, säger Per-Åge.


- Ishockeyspecialiseringen som ÖHF startat upp sedan några år tillbaka är viktigt för hockeyn i staden, kan man få fler att fortsätta längre upp i åldern ökar chanserna för att få fram ännu fler spelare i senioråldern. Att jag nu får möjligheten att vara med och påverka detta ser jag som en härligt inspirerande utmaning, konstaterar Per-Åge.

Ishockeyspecialiseringen 2017/18 innehåller tre åldersgrupper (1999-2001) och när det gäller förstaårseleverna födda 2001 har trycket på platserna varit högt.
– Vi ser att intresset för Ishockeyspecialiseringen ökat år för år. Inför den kommande säsongen har antalet ansökningar varit flera än någonsin tidigare och vi har erbjudit totalt 20 platser, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF och fortsätter:
– Att vi nu fått in Per-Åge som instruktör känns riktigt positivt. Han har ett stort kunnande och när han spelade i vårt representationslag under hösten visade han på ett stort ledarskap och ville verkligen delge av sin erfarenhet. Att han nu kommer att vara en del i processen av att utveckla våra juniorspelare blir intressant att följa.


 

Dela med dig av denna artikel på: