Musik

Stakset förändrade sitt liv

Som Sebbe Staxx frontade han hiphopgruppen Kartellen och levde ett liv med droger, våld och kriminalitet. Lördag 10 juni kommer Sebastian Stakset till Nya Parken för att dels ge en konsert men också för att berätta om hur han förändrade sitt liv.

Hur bryter man sig loss från destruktiviteten? Hur bekämpar man sitt innersta mörker? Hur lär man sig att älska när allt man kan är hat? Är det möjligt att hela ett krossat hjärta och att läka en trasig själ?
Det är frågor som Sebastian Stakset tar upp i sin dramatiska och självrannsakande föreläsning ”Min resa till friheten” som han hållit på många platser runt om i landet, i bland annat kyrkor och på skolor.

I ett arrangemang av Svedjeholms-kyrkan kommer Sebastian Stakset nu till Nya Parken för att berätta om sin livsresa och hur han lyckades komma ur sitt tidigare, destruktiva, liv. Dessutom kommer han att sjunga sina nya sånger, och entrén är gratis.
– Vi vill bjuda Örnsköldsvik på detta fantastiska tillfälle att få ta del av hans musik och den otroliga resa han har gjort. Vi tror den kan föda hopp och uppmuntra många, speciellt då det händer så många mörka saker i vårt land och vår omvärld. Kvällen kommer att präglas av kärlek och glädje och alla ska känna sig välkomna upp på Parken, säger Andreas Westman, ungdomspastor i Svedjeholmskyrkan.

Publicerat