Samhälle

Bjästadagen idag

Idag, lördag 3 juni, händer det massor i Bjästa då Bjästadagen arrangeras mellan 11 och 15 – en del i Dalens Dag som fortsätter i morgon söndag med Herrgårdsparkens Dag.

Bjästadagen inleds med sång av Fredrik Forsberg klockan 11.15 och därefter, 11,40, visar Brukshundsklubben upp "Noseworks" – ett program de också kör 13.30.
12.00 är det dags för Sara Karlsson att uppträda och 12.30 är det Brukshundsklubben som återigen visar upp sig, nu med "Rallylydnad". Detta program körs också 14.30.
Mixen kör ett sångprogram klockan 13.00 och i övrigt blir det marknadsstång, loppis, lekland med hoppborgar, ansiktsmålning, barnlotteri, fiskdamm och hunduppvisning.
Second Hand håller nyinvigning med kaffeservering i Hantverkshuset – och glöm inte att gå på bokstavsjakten där du kan vinna presentkort från lokala handlare. Talongen för Bokstavsjakten hämtas i före detta Second Hand i Ventrumhuset, Nätragatan 23.

Bjästadagen, som arrangeras av Nätra Hembygdsförening, PRO Bjästa, Bjästaområdets Samhällsförening, Studieförbundet Vuxenskolan, 7an Mediapartner, Nätterlunds-stiftelsen och Örnsköldsviks Kommun, sponsras också av lokala företag och föreningar.

Publicerat