Evenemang

Tobbe Trollkarl, Jon Henrik och Lisa Ajax

26-28 maj är det återigen dags för Öviksmässan och som vanligt bjuds det också på underhållning. I år i form av Lisa Ajax, Jon Henrik Fjällgren, Tobbe Trollkarl och för de yngsta en föreställning med Pettson och Findus.

Omåttligt populära Tobbe Trollkarl återkommer till Öviksmässan och visar upp sina magiska konster på fredag, 26 maj, klockan 13.00. Fredagens underhållning är för övrigt vikt för den yngre publiken och redan 11.30 intar den kluriga gubben Pettson och hans katt Findus stora scenen utanför Fjällräven Center.

Lördag 13.30 är det dags för Jon Henrik Fjällgren som knep en tredjeplats i årets Melodifestival och sedan uppgav att han skulle ta en paus från musiken, men redan nu är tillbaka.
– När jag pratat om paus så menar jag att jag velat dra ned på allt kring musiken, det blev lite för mycket ett tag och jag har tagit det lugnt och försökt hitta mig själv igen efter Melodifestivalen. Jag försöker istället umgås med de människor jag trivs med, de som ger mig energi och positivitet. Det känns väldigt viktigt när man håller på med sånt här, säger Jon Henrik och uppger att han på Öviksmässan vill göra ett så intimt och fint framträdande som möjligt.

Klockan 13.00 på söndag kliver Lisa Ajax upp på scenen, yngsta svenska Idol-vinnaren någonsin och med två raka Melodifestivalfinaler bakom sig. En artist som förutom musiken också lägger mycket tid på träning.
– Jag är på gymmet varje dag. Träning och musik är det roligaste jag vet och det är viktigt att ha bra kondition när nerverna kommer på scen och man kan få sämre andning, säger Lisa som har en EP på gång.
– Jag vill visa vad jag gjort hittills, och sedan ska vi satsa på att hitta en ny Lisa till hösten – det ska bli jättekul.

Vad kan publiken i Ö-vik räkna med från Lisa Ajax?
– Jag vill att publiken ska ha lika kul som jag. Vi gör det här tillsammans och det är väldigt roligt när jag känner att publiken är med mig.

Publicerat