Du är här

2017-04-21 - Fotboll

7an i Anundsjö IF

Christoffer Forsell är stockholmare, 23 år, och fotboll har varit hans stora passion ända sen barnsben. Han började i Rågsveds IF och sedan har det blivit spel i några klubbar i huvudstaden, senast i Kista Galaxy och nu är det Anundsjö IF som gäller.

Eftersom hans flickvän pluggar musik på Dreamhill Academy så ville han vara med henne i Örnsköldsvik och kollade upp några klubbar i kommunen och fastnade för Anundsjö IF.
– Det känns mycket bra att få spela i Anundsjö, redan första matchen så kändes det att man var välkommen i laget. Och det känns som om jag spelat här lång tid, säger Christoffer som flyttade upp för bara en månad sen.

Han spelar på mittfältet och beskriver sig själv som snabb, teknisk och lite av en playmaker. Hans favoritlag är Real Madrid och Hammarby och att få bära tröjan med nummer 7 tycker han känns inspirerande.
– Det känns hur bra som helst att få spela med 7an på ryggen, det finns ju många fotbollsstorheter som haft nummer 7, såsom David Beckham, Raúl, Garrincha med flera.

På lördag spelar Anundsjö sin tredje match för säsongen, borta mot skellefteålaget Morön och inledningen av seriespelet har inbringat en seger och en oavgjord match.
– Vi fått en bra start på säsongen, fyra poäng på de två inledande matcherna, utan att vi kommit upp i den nivå vi borde ligga på, och när vi blir varma i kläderna så kan det bli riktigt bra framöver, säger Christoffer och ler.

 

Dela med dig av denna artikel på: