Modo Hockey

Fredrik A: – Vi måste se ljust på framtiden

Modo Hockeys J18-lag tog SM guld efter 3-0 i finalen mot Frölunda och J20-killarna ville inte vara sämre och knep guldet efter en dramatisk straffläggning mot Växjö Lakers i Nyköping.

– Vi måste se ljust på framtiden med den framgång vi fick i helgen. Men det gäller att fortsätta jobba hårt varje dag och utveckla spelarna och ledarna, säger Fredrik Andersson, som varit Modo Hockey behjälplig i sportsliga frågor senaste tiden, och fortsätter:
– Det kommer behövas kompetenta ledare och en bra strategi för att fortsätta att ta vara på dessa talangfulla spelare. Modo som klubb bevisar att man gör många saker rätt just nu och att de ledare som varit inblandade i den här processen under många år har gjort många bra saker för klubben.
– Nu gäller det att vi sätter oss ner och ser över hela verksamheten med A-lag och juniorlagen för att få en klar bild av vilka spelartyper vi kommer att behöva framöver och skola in dessa talanger i rätt roller. Men det är även viktigt att spelaren själv tillsammans med sina rådgivare kan se Modo Hockey som en riktigt bra plattform för sin fortsatta utveckling.

Publicerat