Modo Hockey

Björn Edlund blir Modo Dams huvudtränare

Damlagets nye huvudtränare inför säsongen 2017/2018 blir Björn Edlund. Edlund har sedan säsongen 2014/2015 agerat som assisterande tränare och har under de gångna åren lärt känna truppen ordentligt.

Björn Edlund, 31, har agerat som assisterande tränare i Modo Hockey under de tre gångna säsongerna, tre år som Björn själv beskriver som lärorika och fantastiska där han fått arbeta med bra människor.
”Det känns inspirerande och kul att få detta förtroende, man har lärt sig otroligt mycket” kommenterar Björn och fortsätter:
”Denna grupp har tagit stora steg säsong efter säsong och jag har väldigt goda vibbar inför framtiden. Jag ser mycket fram emot den resa vi har framför oss.”

– Vi är jätteglada över att ha kontrakterat Björn Edlund som ansvarig huvudtränare och sportchef för Damlaget, kommenterar Modo Hockeys VD Johan Widebro på Modos hemsida och tillägger:

– Björn är en mycket engagerad ledare med stort hjärta för damhockeyns utveckling och som vi hoppas ska ta vårt SDHL-lag till nya framgångar.

 

Publicerat