Modo Hockey

Pär Styf – "Ikväll gäller hundra procent"

Då återstår det bara tre matcher av HockeyAllsvenskan 2016/2017 när Modo Hockey rest till Dalarna för att ikväll möta seriesegrarna Mora IK i omgång 50 av 52.
– Vi ser fram emot en härlig match som vi vet kommer att spelas i ett högt tempo, kommenterar Modo Hockeys assisterande tränare Pär Styf inför matchen.

Nu väntar en utmaning för Modo Hockey när seriesegraren Mora IK tar emot för match på ikväll där pucken släpps 19:00. I säsongens tidigare möten är det idel bortasegrar som resultat där Mora IK vann båda mötena i Fjällräven Center medan Modo Hockey, efter en andra period med fyra raka mål, vann mötet i Smidjegrav Arena med 2-5 den andra december 2016.

– Mora har gjort det fantastiskt bra under säsongen och är seriesegrare välförtjänt. Vi var väldigt disciplinerade senast vi var här och då vi vet att de har snabba spelvändningar gäller det att spela på ett liknande sätt som då samt att vi samtidigt kommer upp i ett högre tempo, kommenterar Styf och avslutar:

– För oss gäller det att göra allt till hundra procent ikväll för att ha chans till seger och tre poäng i matchen. Vi vet vilken utmaning som väntar och ser fram emot en härligt match.

Läget i Modo Hockey

Långtidsskadade Pär Edblom och Tommy Enström har sedan tidigare spelat klart för säsongen. Tim Wahlgren har efter spel med junionerna åter anslutit till laget medan Byron Ritchie inte är med på resan till Mora.

Publicerat