Evenemang

Attention bjuder in till Cafékväll

Ikväll anordnar Attention Örnsköldsvik en Cafékväll på Domsjö Fritidsgård, det kommer att bjudas på fika och i lokalen kommer det finnas tillgång till bland annat bordtennis, biljard och Tv-spel. Alla åldrar är välkomna från 18:00 - 20:00.

Attention Övik bildades den 28 oktober 2004 med cirka 40 medlemmar, idag har den siffran ökat till 300 medlemmar. Förening arbetar tillsammans för att underlätta vardagen för personer med NPF och öka förståelsen i samhället för denna funktionshinder. Målsättning är att varje människa ska ha rätt att få växa upp och leva i en miljö, där man respekteras och får utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Ikväll den tisdagen den 21 februari bjuder Attention in till en Cafékväll i Domsjö där Attention kommer att berätta om sin förening samt kommer också Plattform U att vara på plats och berätta om sin verksamhet. Det blir en kväll där lviksbor i alla åldrar kan komma och umgås under lätta former.

Under kvällen kommer det bjudas på fika och finnas tillgång till allt från bordtennis och biljard till Tv-spel och airhockey.
Cafékvällen pågår från 18:00 - 20:00.

Publicerat