Näringsliv

DeltaNordic ett av 2017 års Produktionslyftsföretag

DeltaNordic erbjuder konstruktion och produktion av elektronik, automation samt elektroniska och elektriska system i världsklass. De levererar från idé till färdig produkt och dokumentation, ofta för krävande miljöer.

– Våra kunder blir allt mer beroende av duktiga underleverantörer som kan leverera ett helhetsåtagande under produktens hela livscykel, berättar marknadschef Patrik Thelin. Vi medverkar från idé och utveckling samt montering av färdigtestade system till förvaltning och eftermarknad.

DeltaNordic, med huvudkontor i Örnsköldsvik, tar nu nästa steg mot en visuell och flödeseffektiv fabrik. Målet är att erbjuda kunderna ännu bättre leveranser av klimatskyddad elektronik och elektroniska system.

– I samarbete med Produktionslyftet fortsätter vi den Lean-resa vi inledde under 2016, för att fånga upp så mycket det bara går från våra lojala och kompetenta medarbetare, säger produktionschef Marcus Edholm. Vi åstadkom väldigt fina produktivitetsförbättringar under förra året och investerar nu i ny utrustning samtidigt som vi fräschar upp lokalerna i Örnsköldsvik.

Även om programmet heter ”Produktionslyftet” så omfattar arbetet hela företaget – ledning och administration tillsammans med produktion. Genom att utbilda, skapa ordning och reda, jobba med ständiga förbättringar och fördela ansvar skapas en attraktiv arbetsplats med god arbetsmiljö, vilket är en förutsättning för att må bra och prestera bra.

Publicerat