Modo Hockey

Styf: "En höjdare att spela inför fullsatta läktare"

Det är dags för det fjärde och sista mötet mellan Modo och Björklöven i HockeyAllsvenskan och det ser ut att bli mycket folk även denna gång lagen möts i Fjällräven Center.

De tidigare matcherna varit ordentliga publikfester med 3-5 i första mötet i Umeå som följdes upp av ytterligare seger med 4-3 efter straffar i Fjällräven Center. I det senaste mötet, med över 1000 modoiter på plats i Umeå, vann Björklöven med 6-3.

– I det skede vi är i serien kan vi bäst likna det vid ett slutspel där det gäller att ha orken och därför fick spelarna köra individuellt idag för att förbereda sig på bästa sätt inför fredagens match, säger Styf på Modos hemsida och fortsätter:

– Matcherna mot Björklöven har varit speciella den här säsongen och definitivt är det en höjdare att spela inför fullsatta läktare. Det som är otroligt viktigt är att hela tiden vilja mest i matcherna. Klockan tickar nedåt och det gäller att gilla det här läget och de som gillar det mest kommer att få ut mest av de här matcherna.

Jan Brejcak har en match kvar på sin avstängning och kommer inte till spel. Byron Ritchie är fortsatt inte är aktuell för spel.

Publicerat