Modo Hockey

Sista två matcherna innan slutspelet

Modo Hockeys damlag har haft speluppehåll ända sedan den 5 februari. Laget ligger på åttonde plats i tabellen och nu återstår två matcher av SDHL denna helg innan slutspelet tar vid.

– Vi har haft ett av många landslagsuppehåll där vi haft spelare iväg och representerat Damkronorna. Vi har därför inte kunnat köra så mycket lagträning utan har fokuserat på det individuella, kommenterar huvudtränare Jens Öhman på Modos hemsida och fortsätter:

– Linköping är ett topplag i ligan och är det enda laget vi ännu inte besegrat den här säsongen. Givetvis siktar vi på att göra det på lördag och vi vill verkligen ha den "skalpen" med oss från säsongen då vi spelat jämt mot dem tidigare. När det gäller sista matchen mot HV71 gäller det att göra en bra prestation för att få med sig en bra känsla inför slutspelet. Även mot HV71 har vi haft jämna matcher och jag tror att det blir ytterligare en på söndag.

Några frågetecken finns i laget där Ebba Berglund, Moa Wernblom och Frida Gradin är krassliga medan Oliva Carlsson är tillbaka och förväntas spela. Även Alice Östensson är tillbaka till helgens matcher.

Publicerat