Evenemang

Maria på hemmaplan

Torsdag 6 april stannar showen ”The Music Of Motown” till i Örnsköldsvik och förutom Afro-Dite och ”Special Guest Star” Boris René hittar vi ö-viksbördiga Maria Franzén i ensemblen. Vi har biljetter som vi lottar ut.

Hits från soulstjärnor som Aretha Franklin, Etta James, James Brown, Stevie Wonder, Marvin Gaye, The Temptations, Diana Ross och Jackson 5. Men också låtar med färskare stjärnskott som Beyonce, Bruno Mars och Pharrell Williams. Det kan man få höra om man beger sig till Nolan 6 april.

– Det blir en tidsresa. Man får uppleva Motown-musiken från början till slut, det blir en kavalkad av alla dessa Motown-godingar, säger Maria Franzén och berättar om sin egen koppling till Motown-musiken.
– Vi lyssnade på massor av musik hemma och när jag har pratat med mamma och pappa så säger de att det är mycket av just den här typen av musik som de lyssnade på. Men det är först sedan jag blev vuxen som Motown öppnat en ny låtskatt för mig. Även om det var musik som var som störst på 60- och 70-talet så håller den än idag. Det är riktig musik, med riktiga instrument.

Showen ”The Music Of Motown” kördes med stor framgång på Berns i Stockholm och eftersom responsen från publiken blev så bra så bestämde sig arrangörerna Dröse & Norberg att dra ut på turné med showen.

Förutom Afro-Dite, som på turnén består av Blossom Tainton, Gladys del Pilar och Jessica Folcker (istället för Kayo), uppträder Boris René och en ensemble med Simon Lingmerth, Caroline Johansson Kuhmunen, Bill Sundberg, Anja Björck, Mattias Olofsson och som sagt Maria Franzén, som verkligen ser fram emot showen i Örnsköldsvik.
– Det känns superkul att få komma till Ö-vik och Nolaskolan, min gamla skola där jag tog studenten 1997.

Efter ”The Music Of Motown” har Maria också nya uppdrag i pipeline.
– Jag har en jättespännande grej på gång som jag gärna skulle vilja berätta om, men det kan jag tyvärr inte göra än så det får vänta.  

Tävla om biljetter!
Vilken stad förknippas  med Motown?
Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av biljetter till Showen ”The Music Of Motown” i Nolan 6 april.
Vi drar två vinnare som får två biljetter var.
Svaret, ditt namn och adress mejlar du till tavling@7an.se.
Skickar du per post (endast vykort) är adressen: 7an Mediapartner, Box 449,  891 29 Örnsköldsvik.
Svaret vill vi ha senast 14 februari. Vinnarna presenteras i Tidningen 7, 17 februari.

 

Publicerat