Modo Hockey

Sexpoängsmatch väntar för Modo Hockey

Modo har inte spelat match i HockeyAllsvenskan sedan söndagens förlust på bortaplan mot IK Pantern och har istället ägnat veckan åt träning. Ikväll väntar en otroligt viktig match mot Oskarshamn, som ligger fyra poäng före Modo på en nionde plats.

Fredag förmiddag var det isträning i Skyttishallen när golv ligger på ispisten i Fjällräven Center.
– Det har blivit ett uppehåll där vi pratat om detaljer i press-spelet och utgångar ur egen zon där vi kört dubbla pass under tisdag och onsdag innan vi körde video på torsdag. Dagens pass under fredag var med fokus på tempo, kamp och detaljerna vi pratat om under veckan, kommenterar Modo Hockeys assisterande tränare Pär Styf på lagets hemsida.

Ikväll väntar säsongens fjärde och sista möte mot IK Oskarshamn i HockeyAllsvenskans grundserie när lagen drabbar samman i Fjällräven Center.
– Det kommer att bli en fantastiskt roligt match där det gäller mycket där vi populärt kallar det fören sexpoängsmatch. Vi hoppas att det kommer mycket folk till arenan och att vi kan bjuda till ordentligt, säger Styf och avslutar:

– Nu är vi i den perioden där vi mött alla lag så det är inga nyheter. Vi kollar powerplay och boxplay men känner annars att vi har bra koll på deras spel.

Jan Brejcak är avstängd, Pär Edblom och Tommy Enström missar resten av säsongen och Byron Ritchie kommer inte till spel i lördagens match. Inga förändringar att vänta i jämförelse med den senaste matchen.

Publicerat