Modo Hockey

Pantern nästa utan avstängde Brejcak

Modo spelar ikväll i Malmö och möter Pantern, som ligger trea i Hockeyallsvenskan, i Malmö Arena och i fredags blev det klart att backen Jan Brejcak stängs av i sju matcher för den tackling han utdelade mot Almtunas Ludwig Blomstrand.

Angående segern borta mot Almtunanu senast:
– Trots att det stod 4-2 kände vi ändå att vi hade chansen när vi spelat bra, så vi fortsatte bara att gå framåt där alla trodde på möjligheten och tog tillvara på chanserna som dök upp. Sammanfattningsvis en bra seger som stärker självförtroendet inför kommande matcher, säger ass. tränaren Pär Styf.

Modo Hockey och IK Pantern har drabbat samman tre gånger tidigare den här säsongen där skånelaget gått segrande ur två matcher medan Modo vann det senaste mötet som spelades i Fjällräven Center. Pantern ligger på tredje plats i HockeyAllsvenskan 2016/2017 med 67 inspelade poäng på 39 matcher och kommer senast från seger på hemmaplan mot Södertälje.

– Pantern är ett riktigt bra lag som spelat väldigt starkt på slutet. Det kommer att bli en spännande och utmanande uppgift nere i Malmö där det förhoppningsvis blir en extra krydda med mycket folk på plats i Malmö Arena. Matchen börjar kl.16.00.

Brejcak avstängd i 7 matcher
Tobias Ericsson missade den senaste matchen, men var tillbaka i full träning idag (fredag) och är spelklar inför mötet mot IK Pantern. Jan Brejcak fick sin dom från Svenska Ishockeyförbundets Diciplinnämnd under fredagen där backen stängs av i 7 matcher till och med den 17 februari 2017.

Publicerat