Modo Hockey

Modo föll med uddamålet

Intensiv och fartfylld match i första perioden och Modo chockade många av de 7463 gratistittande i Malmö Isstadion när man gjorde två mål inom halvminuten (6:06 och 6:37), men Pantern lyckades reducera strax innan första pausen. I den andra var det Pantern som dominerade stort och med tur och skicklighet så kunde Modo se till att det var 2-2 inför tredje, men man hade chansen att återta ledningen 7 sekunder före periodpausen då Karlkvist brände en straff. Pantern visade med eftertryck att man tillhör toppen av Hockeyallsvenskan och Modo hade det svårt, men lyckades hålla förlustsiffrorna nere, mycket tack vare Hanses i målet.
Pantern- Modo 3-2 (1-2, 1-0, 1-0)

FÖRSTA PERIODEN: 0-1 (6:06) E. Alba (Ståhl-Lyrenäs) - 0-2 (6:37) D. Rundqvist (Molin) - 1-2 (19:46) Dahse Skott: 18-8
ANDRA PERIODEN: 2-2 (1:08) Janohls i pp - 19:53 missat straffslag (Karlkvist) för Modo