Du är här

2017-05-09 - Evenemang
Ann-Louise Hanson, Siw Malmkvist och Barbro Lill-Babs Svensson.

Triss i damer på lördag

Ann-Louise Hanson, Siw Malmkvist och Lill-Babs är stjärnorna på årets upplaga av Äldregalan, 13 maj i Fjällräven center. Vi har biljetter som vi lottar ut.

Populära Äldregalan arrangeras för fjärde året och i år är rubriken ”Schlagertoppen”.

– Vi tänker oss den riktiga schlagereran och jag skulle bli förvånad om inte alla i publiken känner igen alla låtar, säger arrangören Robin Hörnkvist, Reventh Management.

På scen får publiken se tre av Sveriges mest älskade, och mest rutinerade, schlagersångerskor: Siw Malmkvist, 80, Lill-Babs 79, och Ann-Louise Hanson, 72. Tillsammans har de 183 år på scen, därav titeln på deras egen tturné ”Tillsammans – 183 år på scenen”.

– Det är väldigt kul att vi får hit de här damerna, det känns också aktuellt med tanke på deras turné. Jag såg att de inte skulle sjunga i Ö-vik och eftersom jag känner deras agent så ringde jag och tyckte att de absolut skulle komma hit på Äldregalan.

Trion kompas av kapellmästare Benneth Fagerlund och dessutom återkommer Lars T Johansson som konferencier. Äldregalan brukar dra omkring 2 000 personer till Fjällräven Center och Robin hoppas på något liknande även i år.

– Jag tror att det här kan vara ett tema som också lockar en publik som inte varit på de tidigare galorna. De här damerna är mer än bara artister, de är också väldigt roliga, säger Robin.

Tävla om biljetter
Med vilken låt fick Siw Malmkvist sin första hit?

Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av biljetter. Vi drar fem vinnare som får två biljetter var.
Svaret, ditt namn och adress mejlar du till tavling@7an.se.
Skickar du per post (endast vykort) är adressen
7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik.

Svaret vill vi ha senast 9 maj. Vinnarna presenteras i Tidningen 7, 12 maj.

Dela med dig av denna artikel på: