Modo Hockey

"Vi ska inte bjuda dem på någonting"

– Vi har satt oss i en situation där alla matcher är viktiga och den här är naturligtvis extra viktig, säger Modo Hockeys assisterande tränare Pär Styf inför matchen mot Almtuna ikväll.

Angående derbyförlusten i måndags säger Pär Styf:
–  Vi har analyserat matchen, gått igenom alla punkter som inte var bra och tagit lärdom av dem. Timråmatchen är avslutad och nu blickar vi istället framåt mot Almtuna.

De två tidigare matcherna mot Almtuna har slutat med en vinst och en förlust för Modo Hockey och nu väntar alltså en riktigt spännande match i kampen om de åtta första platserna i HockeyAllsvenskan. Almtuna är två poäng före Modo i tabellen och detta är som det nu blir framöver, en viktig match.
– Vi har satt oss själva i en position där varje match är viktig och matchen mot Almtuna är naturligtvis extra viktig då vi slåss om platserna kring strecket. Efter matchen mot Timrå råder det ingen tvekan om att laget är taggat och tändvätska är det gott om, säger Pär Styf och avslutar:
– Vi har mött dem tidigare i två matcher och de har spelat en aggresiv och fartfylld hockey. Det måste vi vara beredda på så vi kan möta det. Vi ska inte bjuda dem på någonting.

Angående laget ikväll:
Tim Wahlgren är kvar hemma i Örnsköldsvik och det är även Axel Eidstedt. Med på bussen är istället Victor Berglund och Jordan Smotherman, men gällande Smotherman är det i skrivande stund oklart om alla papper hinner bli klara i tid.

Publicerat