Modo Hockey

"Hoppas självklart att han blir spelklar så snart som möjligt"

Ikväll spelas det tredje länsderbyt mot Timrå för säsongen, nu i Fjällräven Center. Modo har två segrar i de två tidigare mötena.
– Vi känner att vi är i en bra och positiv trend som lag, trots matchen senast mot Mora, och på måndag väntar en väldigt viktig match, säger huvudtränaren Andreas Johansson. Eventuellt blir Jordan Smotherman spelklar till kvällens match.

Angående senaste matchen mot Mora:
– Vi har i vanlig ordning analyserat matchen och förenklat gjorde vi 40 godkända minuter medan mittperiodens 20 minuter var mindre bra, kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Andreas Johansson.

Angående de tidigare mötena mot Timrå:
– De två tidigare mötena den här säsongen har varit matcher som haft olika ansikten. Det var full fart i det första mötet med en öppen matchbild och mängder av mål där vår offensiv fick utdelning. Det senaste mötet på bortaplan var istället en stabil defensiv match där vi inte bjöd på någonting och var effektiva framåt. Vi är nöjda med båda insatserna, men blickar nu framåt mot det här mötet på måndag.

– Matchen är viktig på flera sätt där seger betyder att vi verkligen är Timrå i hälarna. Vi har tidigare varit långt ifrån Timrå och vill nu ta ikapp avståndet helt.

Tillbaka efter sjukdom är Erik Hanses som tränade under söndagen och förhoppningen är att Jordan Smotherman gör sin debut i Modo Hockey, men där inväntas fortfarande besked angående amerikanens arbetstillstånd.

– Det syns att Smotherman är en vuxen och rejäl spelare som spelar med styrka, har ett mycket bra skott och gillar att hela tiden ta pucken mot mål. Han ser motiverad och inspirerad ut på isen och är en trevlig och lättsam kille att ha i gruppen. Vi kan inte påverka processen med pappersarbetet men hoppas självklart att han blir spelklar så snart som möjligt, avslutar Andreas Johansson på Modos hemsida.

 

Publicerat