Modo Hockey

"Det kommer att bli en fartfylld match"

Modo Hockey får besök imorgon av serieettan Mora, som har åtta raka segrar.
– Vi ska ha kvar känslan som vi hade inför den senaste matchen då vi gjorde en riktigt bra match och höll fokus på detaljer och noggrannheten, säger Modo Hockeys assisterande tränare Pär Styf på lagets hemsida.

Ang segermatchen borta mot topplaget Karlskoga säger Modo Hockeys assisterande tränare Pär Styf:

– Det var fart och tempo som var fokus under torsdagen för att få upp driv igen inför fredagens match. Vi gjorde en riktigt bra match senast och vi kommer att prata mer om den och vad vi ska upprepa.
– När det gäller försvarsspelet så gjorde alla det som behövde göras till hundra procent senast och även om vi har en motståndare som kommer att göra bra prestationer så är det inställningen att alltid göra allting fullt ut som tar oss framåt. Fortsätter vi att göra det i samtliga byten och jobba för varandra som en enhet så kommer det att fortsätta att se bra ut.

Serieledarna Mora kommer till spel med åtta raka segrar och har dessutom inte släppt in ett enda mål på de tre senaste matcherna där Södertälje besegrades med 7-0 på hemmaplan i den förra omgången. Modo Hockey och Mora IK har varsinn seger mot varandra från de två senaste mötena där bortalaget segrat i båda.

– Det kommer att bli en fartfylld match där Mora vill ställa om snabbt och vara aggresiva. Jag tror på en tempofylld och rolig match där vi kommer att gå segrande ur, säger Pär Styf avslutningsvis.

David Rundqvist är tillbaka efter att ha missat den senaste matchen. Även Henrik Björklund är tillbaka i spel efter att ha blivit pappa för första gången och Jan Brejcaks avstängning är nu avtjänat varpå slovaken åter är redo för spel. Nyförvärvet Jordan Smotherman är inte klar för spel.

Publicerat