Modo Hockey

"Det finns mycket som står på spel"

Modo Hockey spelar två raka hemmamatcher i HockeyAllsvenskan och på lördag kväll kommer Västervik på besök när Supporterdagen dessutom äger rum i Fjällräven Center.
– Det finns mycket som står på spel och en morot är att vi inte är långt efter i tabellen. Sen är det lördag kväll och det gör allt lite extra med match på hemmaplan, säger Modo Hockeys huvudtränare Andreas Johansson.

Nu väntar möte mot Västervik som spelat in totalt 55 poäng under 34 matcher för en femteplats i tabellen. Modo Hockey har inför matchen 50 poäng för sjunde plats där de tidigare mötena mellan lagen slutat med två vinster för Västervik, 1-3 samt 3-2.

– För oss gäller det att hela tiden utvecklas för att fortsätta att bli bättre varje dag och varje match. Vi kan även bli tydligare i det vi gör där det här är en viktig match då vi inte är långt efter Västervik. Tabellen i sig är en morot då vi alla vill fortsätta att klättra uppåt och haka på lagen ovanför oss, säger Andreas Johansson.

Tommy Enström missar resterande del av säsongen på grund av skada, vilket även gäller Pär Edblom. Jan Brejcak är avstängd efter match penalty mot Vita Hästen medan Axel Eidstedt är tillbaka i träning efter att ha missat de senaste tre matcherna.

Publicerat