Du är här

2017-01-15 - Teater
Annika Winhagen sjunger både Édith Piaf och Monica Zetterlund på Folkan Teater. (Pressbild)

Piaf och Monica Z

Annika Winhagen inleder årets teatersäsong på Folkan Teater fredag 20 januari med dubbla föreställningar: ”Édith Piaf i ord & ton” och dessutom hyllningen till Monica Zetterlund – ”Ett lingonris i ett cocktailglas”. Vi har 10 biljetter som vi lottar ut.

”Édith Piaf i ord & ton” är en berättelse om den franska sångerskan, från vaggan till graven, som varvas med Piafs mest kända sånger, dels på franska men också i översättningar till svenska, skrivna av Annika Winhagen från Utansjö – en av de allra främsta tolkarna av Édith Piaf.
– Jag fastnade för Édith Piaf dels på grund av hennes häftiga låtar, en del är riktiga powerballader. Men också för hennes story, hennes passion och kraft att inte ge upp trots att hon hade sådana problem i livet. Jag fascineras av glöden hon hade, trots alla motgångar. Det är väldigt inspirerande och berörande, säger Annika som ifjol sjöng Piaf på olika jazzklubbar i Montmartre.

Annika tolkar också vår svenska världsstjärna Monica Zetterlund med föreställningen ”Ett lingonris i ett cocktailglas” – det blir intressanta anekdoter hämtade ur Monica Zetterlunds liv och självklart sjunger Annika också egna favoriter ur hennes digra jazz- och visskatt.
Arrangör är Örnsköldsviks Riks-teaterförening.  

Tävla om biljetter!

Var är Monica Zetterlund född?
Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av biljetter till Annika Winhagens föreställning. Vi drar fem vinnare som får två biljetter var.
Svaret, ditt namn och telefonnummer där vi kan nå dig dagtid mejlar du till tavling@7an.se. Skickar du per post (endast vykort) är adressen 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik.
Svaret vill vi ha senast 17 januari. Vinnarna meddelas 18 januari.

Dela med dig av denna artikel på: