Näringsliv

Ö-viksprofil blir platschef i säkerhetsbranschen

Norrskydd har på kort tid skapat flera arbetstillfällen i Övik. Från starten 2012 har Norrskydd anställt sju personer på orten och haft en mycket hög tillväxttakt. Mariann Domeij tillträder i början av 2017 som Platschef med verksamhetsansvar för Norrskydds filial i Örnsköldsvik.

Norrskydd levererar säkerhetslösningar i form av bland annat lås, passersystem, larm och kameraövervakning. Företaget har historik som sträcker sig från 1918 och omsatte 2015 34,5 miljoner.

– Jag är enormt motiverad av denna utmaning tillsammans med Norrskydd. Att mina blivande medarbetare förespråkar hög service och kundtillfredsställelse tilltalar mig starkt. Genom att ytterligare förbättra för både kunder och medarbetare ser jag att Norrskydd har god potential att fortsätta växa, berättar Mariann Domeij, tillträdande Platschef.

Mariann Domeij är född och uppvuxen i Örnsköldsvik och kommer närmast från Make Up Store. 2012 blev hon utsedd till årets kvinnliga företagare i Örnsköldsvik. Samma år vann hennes verksamhet utmärkelsen Sveriges butik inom Make Up Store. 2013 utmärktes hennes verksamhet även till världens butik inom hela den internationella koncernen. Kort därefter kammade hon även hem priset som Årets franchisetagare på Frannygalan i Stockholm.

 

Publicerat