Du är här

2016-05-13 - Onside med Jonas
Var spelar Zlatan nästa säsong? Stannar han i PSG eller blir det en ny klubb? Foto: Shutterstock

Den stora frågan

I vilken klubb kommer Zlatan Ibrahimovic att fortsätta sin karriär? Här är mitt förslag.

Zlatan Ibrahimovics kontrakt med PSG går ut i sommar och han kan välja och vraka var han vill spela nästa säsong. Det är nog många klubbar som vill signa upp supersvensken, men för att kunna göra det krävs en rejäl plånbok. Det har snackats om att han kräver 990 miljoner kr/år i lön. Helt galet. Ingen spelare är värd så mycket pengar, inte ens Zlatan.

Men nu var det inte om hans lön jag ville skriva om utan det är vilken klubb jag vill se Zlatan i. Det pratas mycket om att det är i England och Premier League som Zlatans karriär fortsätter, för av de stora ligorna i Europa är Premier League den liga som Zlatan ännu inte spelat i. Jag som följer den engelska ligan noga vill så klart se den svenska stjärnan på den engelska fotbollsscenen och gärna då i Arsenals klubbfärger.

Efter att Arsenal ännu en gång sumpat bort en ligaseger så börjar många supportrar tveka om tränaren Arsène Wenger verkligen är rätt man att leda laget. Även jag. Många vill se en förändring och ett sätt för Wenger att få tillbaka förtroendet kan vara att värva in några toppspelare. Wenger är inte känd för att shoppa loss, men det kanske är dags nu att spendera lite och göra något galet och helt oväntat. Och då har jag ett förslag: Värva Zlatan.

Tre punkter varför jag vill se Zlatan Ibrahimovic i Arsenal FC:

Anfallsvapen. Oliver Giroud i all ära men Zlatan är klasser bättre och med det spelsinnet och skottet som svensken har, så skulle Arsenals anfall gå upp till en högre dimension.

Ligamästare. Arsenal skulle vinna ligan igen eftersom att Zlatan har blivit mästare i alla ligor han representerat. Så…

Inte Manchester. För jag vill inte se honom i Manchester United. Vore riktigt surt om Zlatan gick dit eftersom det är laget jag ogillar mest. Så det så!

 

 

 

 

 

 

Dela med dig av denna artikel på: