Våra bloggare

Ida, Berne och Masoum - nya bloggare på webben7

Tre nya bloggare återfinns numera på vår webb och de vill delge sina upplevelser, tankar och idéer om bland annat Skönhet- Fiske och Framtidsdrömmar i nytt land.

”Jag sminkar allt från vardagssminkningar till dramatiska, bröllops, fantasy och beauty-looks. Det finns inga gränser då det kommer till skönhet och smink. Det är dessa teman jag vill visa och framförallt visa tips och trix på hur man på bästa sätt får till en snygg makeup med enkla steg”.

Ida Berglund, 27 år, född och uppvuxen i Örnsköldsvik. Hennes passion har alltid varit skapande, kreativitet och form. Hon tog tag i saken och började en makeupartist-utbildning 2012 i Umeå. Sedan dess har det varit hennes stora intresse. Följ Ida på: MakeUpByIda

”Vi låg ofta på bryggan vid älven och "kikmetade" När någon fisk nappade så skulle man vara snabb och rycka upp den ur vattnet (knappnålen saknade ju hulling). Så småningom fick man bättre grejer, ett långt bambuspö med riktig rev och metkrok. Vilken lycka man kände, när man fick sitt första riktiga spinnspö och en grön ABU-rulle, och en låda med skeddrag och spinnare.”

Berne Isacsson,77 år från Domsjö, är pensionerad präst med många intressen: bl.a. naturen under alla årstider, flugfiske, längdskidåkning, ishockey och idrott i allmänhet, akvarellmålning med mera. Nu kan du läsa hans fiskehistorier och han kommer även att delge sina allra bästa flugfisketips i sin blogg: Under ytan med Berne

”När jag var klar med mina studier var min dröm att jobba i ett stort företag inom byggnadsbranschen, någon typ av arbetsledare.
Men jag kunde aldrig fullfölja min dröm, för universitet där jag studerade låg alldeles för nära området där kriget pågick och allt förstördes.”


Masoum Ayo är 24 år och kommer ursprungligen från Al Haska i Syrien. Han flydde sitt sönderskjutna land, är placerad i Gideåbruks flyktinganläggning och söker asyl i Sverige. Nu berättar han om sitt liv och sina framtidsdrömmar i bloggen: Mitt nya liv

Gå in på "Våra bloggare" och ta del av deras bloggar och även Jonas Jonssons blogg Onside.






 

Publicerat