MakeUpByIda

Mina topp-5 produkter!

Favoritprodukter som jag har just nu, lite gott och blandat av hudvård och smink.

Det finns ju så otroligt mycket produkter som man tycker om, så det blir lite utav en challenge att välja ut favisarna. Men vi hoppar på tåget och börjar med listan.

Nr1 - Biotherm; Biosource balm-to-oil deep cleanser & make-up remover. (275:- finns på blandannat Kicks, Åhlens och olika webbsidor)
Denna har jag använt i lite mindre än en månad. RIKTIGT jädra bra, är man en make-up junkie är den här ett självklart val. Den tar bort ALL makeup även runt ögonen, vattenfast mascara och det blir inte bruna fläckar på handduken efter haha, bra! Djuprengörande och skonsam mot huden. Är lite känslig för dofter i produkter men denna märker jag ingen större skillnad av. Funkar på alla hudtyper. Ett litet minus dock är att jag tycker att den tog slut fort... Eller så är det jag som överdoserar, vi låter det vara osagt. ;)

Nr2 - IsaDora; Under cover face primer (159:- och finns på de flesta smink butiker )
Den här har jag testat ett bra tag nu och jag blev glatt överraskad att den var så bra. Super fin konsistens utan att den känns silikonig, jämnar ut porer och linjer i huden, fuktgivande, minskar rödhet, dämpar svullnader. Perfekt då man är lite morgontrött och påsarna hänger under ögonen, och den motverkar blank hy under dagen. Typ allt i ett, fö; r alla hudtyper. Sen ett litet tips då man ska applicera primer, släng inte på den utan ta dig tid att jobba in den i huden så blir resultatet och hållbarheten bättre under dagen.

Nr3 - Loréal; Brow artist plumper (99:- finns i transparent, blond och dark brunette)
Ögonbryn är det bästa jag vet, seriöst. Dom är så viktiga, ramen för hela ansiktet. Skulle kunna prata om ögonbryn hela dagarna, haha! Nu till saken, bryngele. Jag har testat en del nu och just den här tipsade Linda Hallberg om, så fick ju bara lov att köpa den jag också då hon pratade så gott om den. Dom jag haft ha väl varit sisådär, inte helt hundra nöjd. MEN nu är jag super duper nöjd. Håller dom få strån man har på plats hela dagen. Den innehåller fibrer så den fyller ut stråna väldigt fint. Rekomenderar att köpa med färg om man vill ha det där lilla extra. Också fin att bara ha ensam om man inte målar brynen vanligtvis, eller vill ha en mer naturlig look.

Nr4 - Clinique; Make-up brush Cleanser (185:- )
Enkel, snabb rengöring för sminkborstar. Spraya borstarna och dra av mot papper, torkar fort och sen är det bara att sminka på. Är ju annars så omständigt att tvätta alla 2768 borstar man har men nu går det undan vill jag lova. 

Nr5 -  Mac; mineralize skinfinish Bronzer (185:- )
Bronzer, räddaren i nöden då man är så blek som man kan bli.. Är ju ett Anastasia Beverly Hills fan men ibland vill jag inte bara ha matta bruna färger i solpuder. Jag använder alltid Anastasia contour kit i light/medium, och denna blir fin om man vill ha en highlight effekt under kindbenen upp mot tinningen. 

Så det var mina topp 5. Har någon av er testan någon? Om ni har någon solklar favorit så tipsa gärna mig om den. :) 

Ha en fortsatt trevlig vecka!

/ Ida

Publicerat