MakeUpByIda

Skönhet på 7:an med Ida

Idag börjar Ida Berglund att blogga på webben7. ”MakeUpByIda”, heter bloggen som kommer att uppdateras varje veckoslut framöver.
– Det känns pirrigt och otroligt spännande och extra roligt att det är lokalt i min hemstad.

"Och vem är jag då undrar ni kanske och vad är det jag kommer att skriva om?
Jag heter Ida Berglund, 27 år, född och uppvuxen här i Örnsköldsvik. Min passion har alltid varit skapande, kreativitet och form. Jag tog tag i saken och började en makeupartist-utbildning 2012 i Umeå. Sedan dess har det varit mitt stora intresse.

Jag sminkar allt från vardagssminkningar till dramatiska, bröllops, fantasy och beauty-looks. Det finns inga gränser då det kommer till skönhet och smink. Det är dessa teman jag vill visa här och framförallt visa tips och trix på hur man på bästa sätt får till en snygg makeup med enkla steg. Tutorials, hudvård, produkttips, ja allt som har med skönhet att göra kommer att nämnas här i bloggen. Ni får självklart komma med önskemål om det är något speciellt ni vill se eller få tips om!


Jag hoppas att ni kommer att följa mig här och kicka in varje vecka för nya inlägg och inspiration!"

PS.
Har ett makeupkonto på Instagram, där alla sminkningar och videos jag gjort läggs upp. Det finns även en Facebook sida, vill ni ta en titt på dessa så har ni dem här nedan.
Instagram – Idaemilia_mua
Facebook – Makeup by idaemilia

Ida


 

Publicerat