Du är här

2016-03-24 - Onside med Jonas
  • Gnuggarduon Dwyer och Nilsson är nyttiga för Modo. Foto: Håkan Nordström
  • Victor Olofsson fortsätter "måla" mot Leksand. Foto: Håkan Nordström
  • Adam Reideborn spelar stabilt i kassen. Foto: Håkan Nordström

Ta kvasten till Fjällräven Center!

Ikväll, på självaste skärtorsdagen, kan Modo ta ytterligare ett stort steg mot SHL-spel nästa säsong. Vinst mot Leksand i Fjällräven Center och Modo går upp i en 3-0 ledning i matchserien.

Även fast hela laget tar uppgiften på fullaste allvar så måste dessa spelare få extra cred: 

Victor Olofsson.  Blir det mål för tredje matchen i rad? Spelaren har ett fruktat handledsskott och han har verkligen visat vilken målskytt han är. Tre mål totalt mot Leksand och han har i högsta grad bidragit till Modos 2-0 ledning i matchserien. Blir ett jättetapp om han lämnar Modo för SHL-rival. Svartvadet, öppna börsen!

Adam Reideborn. Får Leksand hål på Modomålvakten? Likt Linus Ullmark ifjol, i kvalet mot Vita hästen, håller Reideborn nollan i de två inledande matcherna och spelar med ett lugn som smittar av sig till försvararna. Trots att motståndarna inte stavas Skellefteå, visar han vilken duktig målvakt han egentligen är.

Patrick Dwyer. Spelaren som inte syns så mycket under matcherna men gör ett hästjobb för laget. Fick äntligen göra sitt första mål i Modotröjan i förra matchen, i öppet mål, men ändå. Ketchupeffekt?

Ludvig Nilsson. Attitydspelaren och grovjobbaren som smått börja bli en ny publikfavorit. I första matchen tacklade han retstickan Janos Hari och satte 3-0 målet, igår offrade han sig för laget, genom att blocka skott med armen, samma kroppsdel som bytet innan hade blivit fult slashad. Respekt.

Publiken. Över 6000 personer i första matchen och det verkar bli ännu mera ikväll. Kul att supportrarna ställer upp när laget behöver det som mest. Men synd bara att det ska till ett kval för att fylla arenan.

 

Heja Modo!

Dela med dig av denna artikel på: