Du är här

2016-03-06 - Teater
Sarah Lindh och Niklas Fransson i föreställningen ”Kärleken, döden och en slät kopp kaffe”.

Reflektioner ur livet

”Kärleken, döden och en slät kopp kaffe” på Folkan Teater onsdag 9 mars.

Sånger och berättelser av bland andra Monica Zetterlund, Olle Ljungström, Emmylou Harris, Tom Waits, Bodil Malmsten och Kristina Lugn. Onsdag 9 mars kommer Sarah Lindh och Niklas Fransson till Folkan teater med sin föreställning ”Kärleken, döden och en slät kopp kaffe”.

Kaffe är som livet och döden – hett som helvetet, svart som djävulen, rent som änglarna i himlen och sött som ett nyförälskat par. Men ibland vill man bara ha en slät kopp kaffe.
Efter succén med föreställningen ”Telegram från ett längtande hjärta” kommer sångerskan och berättaren Sarah Lindh tillsammans med pianisten Niklas Fransson med nya berättelser om livets fram- och baksida.

Föreställningen innehåller skildringar och reflektioner ur livet, med texter om stora och små drömmar – som att hitta kärleken eller rymma med ett tåg till Paris, bli en bättre förälder eller att få spränga ett berg, att hitta någon att dansa tango med eller bara vara god.
Förutom de redan nämnda artisterna framför Sarah Lindh och Niklas Fransson sånger och texter av exempelvis Elvis Presley, Dolly Parton, Barbro Hörberg, Evert Taube, Ulf Lundell och Karin Boye.

Lokal arrangör är Örnsköldsviks Riksteaterförening.

 

Dela med dig av denna artikel på: