Musik

That´s all right

Söndag 6 mars blir det 50- och 60-talsmusik på Folkan Teater – och vi har biljetter som vi lottar ut.

När Kingen står på scen blir det allt från Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins och Chuck Berry till Beach Boys, Beatles och Rolling Stones.
Premiären för ”That´s all right” hölls i oktober i Kungsbacka, konserten blev en succé och ett beslut togs att åka ut på turné. I februari och mars åker Torgny ”Kingen” Karlsson med bandet Beat Us genom hela Sverige för att bjuda på det bästa från några av de allra största artisterna under 50- och 60-talen.

Kingens senaste turné ”När rocken kom till Sveg” – som baserades på SVT-dokumentären med samma namn – spelades på inte mindre än 90 platser runt om i landet. Den före detta Boppers-medlemmen har också setts i tv-program som Så ska det låta, Doobidoo och Allsång på Skansen, samt i filmerna Juloratoriet och Stora och små män.

Bandet Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody In Rock-orkester. Ursprungligen spelade de enbart Beatles-låtar men i ”That´s all right” breddar de sig och visar vilka fantastiska musiker och sångare de är.

Vinn biljetter!

Vilken artist gjorde ”the duckwalk” populär?

Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av biljetter till ”That´s all right” på Folkan 6 mars. Fem vinnare får två biljetter var.
Svaret, ditt namn och adress mejlar du till tavling@7an.se. Skickar du per post (endast vykort) är adressen 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik.
Svaret vill vi ha senast 9 februari. Vinnarna presenteras i Tidningen 7, 12 februari.

 

Publicerat