Föreningsliv

Är du årets Domsjöbo?

För första gången ska Årets Domsjöbo utses av Domsjö Gårdsägareförening. Nu vill de få in nomineringar på värdiga kandidater.

Vem kan bli Årets Domsjöbo?
– Det ska vara någon som gjort någonting som är positivt för boende i Domsjö eller för domsjöområdet. Det kan ha en generell eller individuell inriktning, bara det är positivt för Domsjö, säger Jörgen Gidlund, Domsjö Gårdsägareförening.

Varför delar ni ut den här utmärkelsen?
– Vi vill uppmärksamma och uppmuntra insatser för området. Domsjö är ju inte bara det många tänker på, till exempel tillhör ju också Gene, Hörnett, Svedjeholmen, Sund och Nyänget området, så det är ganska stort.

Hur firas vinnaren?
– Det är första gången vi utser Årets Domsjöbo och det viktigaste är att vinnaren kommer att uppmärksammas för att man gjort en insats. Vi är väldigt dåliga generellt på att berätta för varandra när vi tycker att någon gjort någonting bra. Den här utmärkelsen är ett sätt som skulle kunna inspirera andra.
– Vinnaren kommer, förutom äran, att få ett diplom och en middag för två och en hotellövernattning.

När ska nomineringarna vara inne?
– Den 5 januari behöver vi ha förslagen. Antingen skickar man in nomineringen via e-post till ”domsjobo@hotmail.se” eller i ett brev till Domsjö Gårdsägareförening, Skolvägen 22, 892 40 Domsjö. Sen går det även bra att ringa in på 070-672 05 15 om man hellre vill det.

 

Publicerat