Du är här

2015-09-26 - Örnsköldsvik
Företagslotsen kommer att vara redo att hjälpa alla företagare och blivande företagare.

Företagslotsen tar nya tag

Kommunen gör nu en nystart av Företagslotsen för att ytligare samordna och fördjupa servicen för företagarna här i Örnsköldsvik. Från och med 30 september står de redo.

Örnsköldsviks kommun arbetar ständigt med att förbättra näringslivsklimat och tjänster riktade till företagen. För att förbättra och fördjupa servicen för företagare eller blivande företagare i Örnsköldsvik gör Företagslotsen en nystart den 30 september.

Företagslotsen kommer stå redo att underlätta och fungera som en väg in för företagen som är så viktiga för Ö-viks utveckling. Företagarna kan få hjälp med allt från kontakter med rätt personer, aktörer och myndigheter som har koppling till entreprenörskap i Örnsköldsvik till mark-, tillstånds- och lokalfrågor. Sammansättningen i Företagslotsen har bred kunskap och specialistkompetens och kan sammanföra rätt handläggare för det aktuella ärendet företaget har behov av.

– Vårt mål är att ge varje företag bästa möjliga service, tydlig information samt att samordna ärenden så långt det är möjligt. Företagslotsen har en enda uppgift - att underlätta för den som driver eller vill starta företag. Och den servicen är kostnadsfri, säger Daniel Nordström, näringslivsutvecklare.

Dela med dig av denna artikel på: