Näringsliv

Hotell Focus i Ö-vik Årets Rookie

Varje år uppmuntrar Sweden Hotels nyblivna hotell i kedjan genom att utse Årets Rookie. Priset tilldelas ett hotell som visat framfötterna och är en god ambassadör för kedjan. I år tog Hotell Focus i Örnsköldsvik hem det eftertraktade priset.

I konkurrens med hotell i Motala, Skara och Kvänum så blkev Hotell Focus i Ö-vik utsett till Årets Rookie.
Varje år delar hotellkedjan Sweden Hotels ut tolv priser i samband med Sweden Hotels Gala. I år hölls galan på Rosers Hotell & Event, också känt som Skara Stadshotell.

– Priset går till ett hotell som visat framfötterna och som nyttjar alla de verktyg kedjan erbjuder för att förbättra lönsamheten, berättar Eva Palmgren, VD på Sweden Hotels. Nya hotell inom Sweden Hotels har en hel verktygslåda full med tjänster som kan användas för att göra det egna hotellet mer lönsamt.
Till priset Årets Rookie kan endast hotell som gått med i kedjan under det senaste året komma ifråga.
Jan Ekstedt, ägare till Hotell Focus, utbrast i våras "Jag älskar Sweden Hotels".

Därför lyder motiveringen som följer: "Hotell Focus ÄLSKAR Sweden Hotels! Det tog knappt en dag efter att hotellet var inköpt tills man valde att gå med i Sweden Hotels. Med stora fasadskyltar kan ingen i Ö-vik ha undgått att nya hotellägare kommit till stan' och att man valt Sweden Hotels som samarbetspartner. Hotell Focus är en utmärkt ambassadör för Sweden Hotels och är väl värd priset Årets Rookie 2015!"




 

Publicerat